Overslaan en naar de inhoud gaan

People, Planet, Prosperity, Solidarity

Duurzame mobiliteit en sociale verantwoordelijkheid

Het spoor is een van de belangrijkste schakels in de zorg voor ons klimaat. Daarom doen we er alles aan om je een kwalitatieve dienstverlening te bieden, met respect voor mens én milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, we gaan voor niets minder.

Onze medewerkers - People

We zijn er trots op om samen te werken met collega’s die stuk voor stuk gepassioneerd zijn door hun werk. Dag en nacht zorgen we dan ook voor hun veiligheid en persoonlijk welzijn.

De samenleving - People

Onze infrastructuur stellen we met veel plezier ten dienste van duurzame mobiliteit. Dat doen we met bijzondere aandacht voor veiligheid, stiptheid en de buurtbewoners.

Milieu, klimaat en duurzame mobiliteit - Planet

Het treinverkeer is een belangrijke pijler van duurzame mobiliteit. In lijn met de maatschappelijke evolutie rond duurzaamheid en onze bedrijfsstrategie streven we ernaar om de impact van onze activiteiten op het milieu en het klimaat zo veel mogelijk te beperken.

Welvaart - Prosperity

Als overheidsbedrijf nemen we onze rol serieus om een verantwoord sociaal-economisch kader uit te bouwen, via verantwoorde aankopen en door bijvoorbeeld technische beroepen te promoten.

Solidariteit - Solidarity

We slaan bruggen naar de lokale gemeenschappen en moedigen onze medewerkers aan om zich in te zetten voor solidariteitsprojecten.

Objectieven van duurzame ontwikkeling

We volgen van dichtbij externe initiatieven ten voordele van duurzame ontwikkeling en toekomstige generaties.