Beheerder van de Belgische spoorinfrastructuur

Een luisterend oor voor onze buurtbewoners

Werven

Derde spoor tussen Brugge en Dudzele
Wij vernieuwen de brug in de Blankenbergsesteenweg in Brugge
Afschaffing overweg en ophogen perrons in Kleine Izegemstraat in Ingelmunster
Infrabel en NMBS voeren werken uit in de stationsomgeving van Ingelmunster. De overweg in de kleine Izegemstraat wordt vervangen door een tunnel voor fietsers en voetgangers en de bestaande perrons worden vernieuwd.
Vernieuwing spoorbrug Moerbrugsestraat Oostkamp
Infrabel vernieuwt de spoorbrug in de Moerbrugsestraat in het kader van de aanleg van het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge.
Alle werven

Contacteer ons

Contacteer de cel Info Buurtbewoners

Professionals

Spoorwegondernemingen

Ontdek onze producten en diensten voor de spooroperatoren, naast de volledige regelgeving en alle nuttige informatie om op ons spoornet te rijden.

Leveranciers

Bent u leverancier of aannemer van Infrabel? Heeft u interesse om voor Infrabel te werken om onze projecten te helpen realiseren? Hier vindt u alle nuttige informatie.

Hulpdiensten

Infrabel werkt samen met de hulpdiensten en diensten noodplanning om de veiligheid op het spoornet te verzekeren. Via het platform Emergency@Infrabel voorzien wij de nodige informatie voor deze partners. 

Are you a user? Log in!

Business Corner

De Business Corner is het platform voor onze operatoren. Hier vindt u alle informatie over uw transporten en over de modaliteiten om toegang te krijgen tot ons spoornet.

Are you a user? Log in!