MobiPulse

Infrabel lanceert een stiptheidsbarometer van de grote treinverbindingen tussen 9 grote stations en de hoofdstad.

Rubriek voor scholen

Ontdek onze sensibiliseringsacties voor het lager en secundair onderwijs.

Jobs & Stages

Wil jij ook mee bouwen aan de mobiliteit van morgen? Kom dan onze teams versterken!

Werven

Spoorwegondernemingen

Ontdek onze producten en diensten voor de spooroperatoren, naast de volledige regelgeving en alle nuttige informatie om op ons spoornet te rijden.

Leveranciers

Bent u leverancier of aannemer van Infrabel? Heeft u interesse om voor Infrabel te werken om onze projecten te helpen realiseren? Hier vindt u alle nuttige informatie.

Business Corner

De Business Corner is het platform voor onze operatoren. Hier vindt u alle informatie over uw transporten en over de modaliteiten om toegang te krijgen tot ons spoornet.

Hulpdiensten

Infrabel werkt samen met de hulpdiensten en diensten noodplanning om de veiligheid op het spoornet te verzekeren. Via het platform Emergency@Infrabel voorzien wij de nodige informatie voor deze partners. 

Onze missie

Veiligheid

De veiligheid van het treinverkeer op het Belgische spoornet is onze eerste prioriteit. Ons streefdoel? Tot de top 3 van de Europese infrastructuurbeheerders behoren voor wat spoorveiligheid betreft.

Stiptheid

Een van de taken van Infrabel is om alle vertragingen die op het netwerk voorkomen te registreren, de oorzaak ervan toe te wijzen en te inventariseren. Op basis daarvan worden elke maand stiptheidsstatistieken gepubliceerd.

Capaciteit

Doorheen deze projecten bouwen we elke dag aan de mobiliteit van morgen.