Overslaan en naar de inhoud gaan

Documenten & tools

Business Corner

Als geregistreerde spoorwegonderneming kan je in dit portaal:

  • rijpaden online reserveren
  • reglementen en administratieve documenten downloaden
  • transportgegevens raadplegen
  • facturen raadplegen

Netverklaring

We houden de netverklaring steeds up-to-date, waardoor je er soms wijzigingen in terugvindt. 

Coördinatiemechanisme

Infrabel organiseert een coördinatiemechanisme ter waarborging van de coördinatie tussen de kandidaten, de FOD Mobiliteit en Vervoer en, wanneer het nodig blijkt, de andere belanghebbenden van de sector.

Onze producten

Bent u een spoorwegonderneming of wenst u uw logistieke keten te optimaliseren of versterken? Dan hebben wij de geknipte oplossing voor u! 

Your Power

Met Your Power voorzien we jouw treinstellen van alle nodige elektrische energie via een goed beveiligd netwerk van onderstations en bovenleidingen.

Your XXL

Voor uw uitzonderlijk goederentransport (een lading die breder, hoger en/of lager is dan het Belgisch laadprofiel, een lading die de toegelaten lastcategorie overschrijdt, een lading die op meerdere wagens dient geladen te worden of materieel dat niet gehomologeerd is voor ons net).

Goederencorridors

Het spoorverkeer biedt ook opportuniteiten over onze landsgrenzen heen. Dankzij de internationale goederencorridors of Rail Freight Corridors (RFC) kunnen goederentreinen tijdens hun traject meerdere landen bereiken. Drie van die corridors lopen door België: