VOKA Open Bedrijvendag 2018

Ter gelegenheid van Open Bedrijvendag zet Infrabel op zondag 7 oktober zijn deuren in Brussel open voor het grote publiek. In samenwerking met de Nationale Bank van België bieden we de bezoekers de mogelijkheid om een unieke blik achter de schermen van de Noord-Zuidverbinding te werpen.

Journée Découverte Entreprises

In de Brusselse Noord-Zuidverbinding, de tunnel tussen het treinstation van Brussel-Noord en Brussel-Zuid, passeren dagelijks 1.200 treinen. In normale omstandigheden kan je onmogelijk een bezoekje brengen aan de drukste treinverbinding van het land.

Voor de VOKA Open Bedrijvendag hebben we, in samenwerking met de Nationale Bank van België, een uniek bezoek geregeld door de Noord-Zuidverbinding. Altijd al eens de drukste spoortunnel van het land vanuit een uniek perspectief willen bekijken? Dit is je kans!

Kom ontdekken welke rol de Noord-Zuidverbinding heeft gespeeld in de geschiedenis van de Nationale Bank. Je zal een stuk door de Noord-Zuidverbinding stappen, dus stevig schoeisel is geen overbodige luxe!

Praktische informatie en inschrijving

Inschrijven via het online inschrijvingsformulier is verplicht. Infrabel-personeel kan zich inschrijven via een aparte inschrijvingslink op de //Workplace.
De rondleidingen zijn helaas allemaal volgeboekt , maar wij willen u graag bedanken voor uw interesse in dit bezoek. 

Onthaal voor het bezoek in Galerie Horta (Grasmarkt Straat 116, 1000 Brussel).

De bezoektijden staan vast, dus wees op tijd aanwezig!

Veiligheidsmaatregelen

Om uw veiligheid en die van uw groepsleden te garanderen, gebeurt er een toegangscontrole aan de ingang. Houd daarom uw toegangsticket en de identiteitsbewijzen van uw groepsleden klaar bij aankomst.

Belangrijk om te weten

  • Het bezoek is gratis en duurt ongeveer 1 uur.
  • Grote rugzakken en handtassen zijn niet toegelaten. Wie dit toch meebrengt zal verzocht worden om zijn tas of rugzak tijdens het bezoek op te bergen in de daartoe voorziene ruimte aan het onthaal.
  • Om veiligheidsredenen is het evenement niet toegankelijk voor rolstoelgebruikers, kinderwagens en kinderen jonger dan 6 jaar.
  • Het dragen van stevige, platte en gesloten (veiligheids)schoenen is vereist!
  • Huisdieren zijn niet toegelaten.
Journée Découverte Entreprises