Open Bedrijvendag 2018: uniek bezoek aan Noord-Zuidverbinding - 11/09/2018

Op zondag 7 oktober vindt de VOKA Open Bedrijvendag 2018 plaats. In samenwerking met de Nationale Bank van België biedt Infrabel een uniek bezoek aan door de Noord-Zuidverbinding.

Journée Découverte Entreprises

In de Brusselse Noord-Zuidverbinding, de tunnel tussen het treinstation van Brussel-Noord en Brussel-Zuid, passeren dagelijks 1.200 treinen. In normale omstandigheden kan je onmogelijk een bezoekje brengen aan de drukste treinverbinding van het land.

Bezoek de drukste spoortunnel van het land

Voor de VOKA Open Bedrijvendag hebben we, in samenwerking met de Nationale Bank van België, een uniek bezoek geregeld door de Noord-Zuidverbinding. Altijd al eens de drukste spoortunnel van het land vanuit een uniek perspectief willen bekijken? Dit is je kans!

Kom ontdekken welke rol de Noord-Zuidverbinding heeft gespeeld in de geschiedenis van de Nationale Bank. Je zal een stuk door de Noord-Zuidverbinding stappen, dus stevig schoeisel is geen overbodige luxe!

Inschrijving en praktische info

Opgelet: inschrijven is verplicht! Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt!
De rondleidingen zijn helaas allemaal volgeboekt , maar wij willen u graag bedanken voor uw interesse in dit bezoek. 

Alle praktische informatie vind je op onze pagina voor Open Bedrijvendag. Werknemers van Infrabel vinden een aparte inschrijvingslink op de Workplace van Infrabel.

Journée Découverte Entreprises

Meer hierover