Infrabel beloond tijdens de CSR Night - 27/04/2018

Op donderdag 26 april organiseerde de vzw Time4Society in Terhulpen haar jaarlijkse CSR Night. Verschillende bedrijven werden er beloond voor hun maatschappelijke betrokkenheid in 2017. Ook Infrabel mocht felicitaties in ontvangst nemen als Nieuwkomer van het jaar.

CSR Night & Time Awards

Elk jaar organiseert Time4Society de MVO-avond of CSR Night waarop het 4 bedrijven in de bloemetjes zet voor hun maatschappelijke betrokkenheid in het afgelopen jaar. De Time Awards, uitgereikt door vicepremier en federaal minister van Werkgelegenheid Kris Peeters, gingen dit jaar naar:

  • GSK in de categorie Werkgever die het meeste uren spendeert aan MVO;
  • MSD in de categorie “Sterkste project”;
  • Velux in de categorie “Inclusief project”.

Infrabel en alle medewerkers die zich inzetten voor MVO-projecten ontvingen de prijs "Nieuwkomer van het jaar", een beloning voor bedrijven die met Time4Society nieuwe projecten op touw hebben gezet.
Infrabel is met een rotvaart aan dit avontuur begonnen. We klokken af op 80 medewerkers, 6 projecten en al meer dan 640 uur vrijwilligerswerk die we als bedrijf teruggaven aan de samenleving om zowel maatschappelijke als ecologische projecten te ondersteunen.

Time4Society

Time4Society is een non-profitorganisatie die bedrijven en hun medewerkers helpt om hun maatschappelijke verantwoordelijkheid concreet en praktisch in te vullen. Vandaag vieren ze hun tiende verjaardag. In totaal zijn er sinds de start van dit initiatief meer dan 2.000 projecten gerealiseerd en werd er 200.000 uur maatschappelijk werk verricht. De filosofie van Time4Society is gebaseerd op tijd besteden, samen leren en delen. Het zijn waarden die de teams van Infrabel ten volle ondersteunen in hun initiatieven.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Infrabel

Het beleid Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van Infrabel bevat ecologische, sociale en economische aspecten. Infrabel realiseert deze projecten met de hulp en de motivatie van onze medewerkers die hun steentje willen bijdragen aan de duurzame ontwikkeling.

Meer informatie
Voor alle verdere vragen over onze CSR-projecten, één adres: csr@infrabel.be