Job Days

Elke dag rijden er meer dan 4.000 treinen op ons spoornet. Om al die treinen veilig en vlot op hun bestemming te brengen, zijn goed onderhouden sporen, wissels en seinen nodig. Wil jij meewerken aan het onderhoud en de vernieuwing van de sporen en de seininrichting? Dan is een technische job bij Infrabel iets voor jou...

Job Days

Heb je technisch talent? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Werk je graag buiten en in een team? Kijk je uit naar een unieke job met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden?  En wil je dicht bij huis werken? Dan zoeken wij jou!

Infrabel is op zoek naar technici! Daarom organiseerden we dit jaar al 10 Job Days: een dag waarop je kennis kan maken met je toekomstig beroep en collega's en dezelfde dag nog buiten kan wandelen met een contract! Dit voorjaar vonden al meer dan 200 technische talenten een nieuwe job via onze Job Days.

In de lente van 2018 starten we met een nieuwe reeks Job Days. Kan je niet wachten? Neem dan alvast een kijkje op onze vacatures!

Testimonials

Ruben, Bram, Maarten, Rudi, Gerard en Claudio werden tijdens de vorige Job Days aangeworven. Benieuwd of het hen bevalt bij Infrabel? Ze vertellen het je graag zelf!

Ruben, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Bram, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Maarten, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Gerard, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Rudi, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Claudio, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Bestuurder Werktreinen Infrabel

Werktreinbestuurder bij Infrabel, "OBI" in vakjargon, is een speciaal beroep. Wat hun werk precies inhoudt, tonen Steven en Pierre je graag zelf!

Steven en Pierre, bestuurders werktreinen bij Infrabel