Job Days

Elke dag rijden er meer dan 4.000 treinen op ons spoornet. Om al die treinen veilig en vlot op hun bestemming te brengen, zijn goed onderhouden sporen, wissels en seinen nodig. Wil jij meewerken aan het onderhoud en de vernieuwing van de sporen en de seininrichting? Kom dan naar onze Job Days!  

Job Days

Heb je technisch talent? Steek jij graag de handen uit de mouwen? Werk je graag buiten en in een team? Kijk je uit naar een unieke job met veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden?  En wil je dicht bij huis werken? Dan zoeken wij jou!

Kom naar onze Job Days. Je maakt er kennis met onze verschillende beroepen en vooraf en nadien is er genoeg tijd voor een babbel met je toekomstige collega's. Is het iets voor jou? Dan kan je meteen deelnemen aan een selectiegesprek en medische testen. Ben je geslaagd? Dan word je de dag zelf nog aangeworven!

Dit voorjaar vonden al meer dan 200 technische talenten een nieuwe job via onze Job Days.

Testimonials

De afgelopen maanden organiseerde Infrabel verschillende Job Days om nieuwe medewerkers te vinden. Ruben, Bram, Maarten, Rudi, Gerard en Claudio werden tijdens de vorige Job Days aangeworven. Benieuwd of het hen bevalt bij Infrabel? Ze vertellen het je graag zelf!

Zin om zelf bij Infrabel te werken? Schrijf je dan snel in voor een volgende Job Day!

Ruben, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Bram, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Maarten, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Gerard, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Rudi, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Claudio, aangenomen tijdens de Infrabel Job Days, getuigt

Bestuurder Werktreinen Infrabel

Werktreinbestuurder bij Infrabel, "OBI" in vakjargon, is een speciaal beroep. Wat hun werk precies inhoudt, tonen Steven en Pierre je graag zelf!

Ze zoeken bovendien nog nieuwe collega's. Zelf zin gekregen om als bestuurder werktreinen aan de slag te gaan bij Infrabel? Schrijf je dan snel in voor onze Job Days!

Steven en Pierre, bestuurders werktreinen bij Infrabel