Job Days

Elke dag rijden er meer dan 4.000 treinen op ons spoornet. Om al die treinen veilig en vlot op hun bestemming te brengen, zijn goed onderhouden sporen, wissels en seinen nodig. Wil jij meewerken aan het onderhoud en de vernieuwing van de sporen en de seininrichting? Dan is een technische job bij Infrabel echt iets voor jou!

Job Days

Om getalenteerde technici aan te werven, organiseren we regelmatig Job Days: een dag waarop je kennis kan maken met je toekomstige beroep en collega’s. Ben je overtuigd? Dan zorgt een versnelde aanwervingsprocedure (jurygesprek en medisch onderzoek ter plaatse) ervoor dat je de dag zelf nog buitenwandelt met een nieuw contract. Inderdaad, op enkele uren tijd kan je een nieuwe job hebben!

In 2017 konden we op die manier maar liefst 347 nieuwe medewerkers verwelkomen. We zetten dit initiatief dan ook  verder in 2018. Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je een buitengewone job met veel doorgroeimogelijkheden in de regio Brussel of Antwerpen? Kom dan naar een van onze Job Days! Inschrijven is verplicht, dus houd deze pagina zeker in de gaten!

Eerstvolgende Job Days:
  • Brussel: 24 maart
  • Antwerpen-Berchem: 21 & 22 april
  • Brussel: 4 & 5 mei
  • Meer informatie en inschrijvingsformulieren online vanaf begin maart!

Heb je nog vragen over deze Job Days? Contacteer ons dan via jobdays@infrabel.be.

Kan je niet wachten of ben je op zoek naar een job in een andere sector of regio? Bekijk dan zeker onze vacatures!

Bestuurder Werktreinen Infrabel

Werktreinbestuurder bij Infrabel, "OBI" in vakjargon, is een speciaal beroep. Wat hun werk precies inhoudt, tonen Steven en Pierre je graag zelf!

Steven en Pierre, bestuurders werktreinen bij Infrabel