Vernieuwing van de votgangersbrug in Haren

Infrabel vernieuwt de voetgangersbrug in het station van Haren. Deze nieuwe passerelle zal langer zijn en zal de Middelweg met de Oude Middelweg verbinden.
 

Tussen de Middelweg en de Oude Middelweg

Start van de werken: 23.02.2018
Einde van de werken: 21.07.2018

Meer info over de werken

Wanneer werken wij?
  • Vanaf eind februari (overdag): voorbereidende werken - definitief afsluiten passerelle en Middelweg onderbroken voor autoverkeer ter hoogte van de werf.
  • Weekend 9-11 maart: afbraak huidige passerelle (vanaf vrijdagnacht tot en met zondagnacht, zowel overdag als ‘s nachts)

Tijdens dit weekend zal het treinverkeer plaatselijk onderbroken zijn. NMBS voorziet een alternatieve dienstregeling.  Meer info op www.nmbs.be.

De werken zullen tegen einde van juli 2018 afgerond zijn.

Wat zijn de gevolgen van de werken?

Dankzij de nieuwe passerelle zal er een vlottere verbinding tussen het station Haren en het station Haren-Zuid zijn. Er wordt ook een helling gebouwd voor personen met beperkte mobiliteit aan het perron naar Vilvoorde.

Tijdens de werken blijven de perrons toegankelijk. Er wordt een omleiding voorzien.

Heeft u nog vragen?

Een dergelijke werf kan het dagelijkse leven van de buurtbewoners verstoren. Infrabel neemt heel wat maatregelen om het ongemak dat de werf kan veroorzaken tot een minimum te beperken.

De cel Info Buurtbewoners behandelt, in samenspraak met de medewerkers op het terrein, vragen en klachten van buurtbewoners. Wanneer dat nodig is, organiseert de cel ook informatiesessies en verdeelt ze infoberichten om de buurtbewoners te informeren over de hinder die nacht- of weekendwerken kunnen veroorzaken. Heeft u nog vragen? Neem dan via dit formulier met ons contact op.