Centralisatie seinhuizen Kortrijk-Roeselare-Moeskroen-Komen

Centralisatie seinhuizen in de regio Kortrijk-Roeselare-Moeskroen-Komen

Kortrijk-Roeselare-Moeskroen-Komen

Einde van de werken: eind 2017

Meer info over de werken

Welke hinder kunt u ondervinden?

De nachtwerken kunnen enige geluidshinder veroorzaken. Het gaat hier over een mobiele werf die zich verplaatst, dit betekent dat er niet elke dag op dezelfde plaats en in de hele zone wordt gewerkt. De werken vinden plaats in volgende zones:

  • Spoorlijn 66: tussen Roeselare en Kortrijk
  • Spoorlijn 75: tussen Kortrijk en Moeskroen
  • Spoorlijn 69: tussen Kortrijk en Komen

 

Welke werken voeren wij uit?

Momenteel zijn we aan het werk op het baanvak Kortrijk-Moeskroen. We hebben reeds enkele nieuwe seinen, wisselmotoren en filters geplaatst en aangesloten. Vanaf maart worden er opnieuw enkele oude seinen, seinkabels,... afgebroken.

Wat is er al gebeurd?

De graaf-, kabel- en grondwerken zijn achter de rug.

Nog vragen?

Een dergelijke werf verstoort onvermijdelijk het dagelijkse leven van de buurtbewoners. Infrabel neemt heel wat maatregelen om het ongemak dat de werf kan veroorzaken tot een minimum te beperken.

De cel Info Buurtbewoners behandelt, in samenspraak met de medewerkers op het terrein, vragen en klachten van buurtbewoners. Wanneer dat nodig is, organiseert de cel ook informatiesessies en verdeelt ze infoberichten om de buurtbewoners te informeren over de hinder die nacht- of weekendwerken kunnen veroorzaken. Heeft u nog vragen? Neem dan via dit formulier met ons contact op.

U kunt ook via e-mail op de hoogte blijven van de jongste evolutie op de werf via dit inschrijvingsformulier.

Deze werf is een onderdeel van