Oostkamp - Aanleg spoorbedding en herinrichting stationsomgeving

Event type: Infomarkt

Sessions

Date & time: 23/05/2017 17:00 tot 20:30Closed

Beschrijving

Infrabel en NMBS hebben een bouwaanvraag ingediend voor de aanleg van de bedding van het derde en vierde spoor en de herinrichting van de stationsomgeving van Oostkamp.

Eind 2016 werden deze plannen reeds toegelicht samen met de werken aan de Moerbrugsestraat. In het kader van het opstarten van het openbaar onderzoek willen wij u graag nog de mogelijkheid geven om de plannen in te kijken en uw vragen te stellen.

Infrabel en NMBS organiseren daarom samen met de gemeente Oostkamp een infomarkt op dinsdag 23 mei. Deze is doorlopend vanaf 17u tot 20u30 en vindt plaats in de bovenzaal van De Valkaart.

De deskundigen van Infrabel, NMBS en de gemeente Oostkamp zullen hierop aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Er is geen vastgelegd programma, dus u bent vrij om de informatie te raadplegen die u interesseert.

 

Het gaat om twee openbare onderzoeken, die voorzien zijn om eind mei/begin juni tegelijk te starten:

  • Het openbaar onderzoek voor de bouwaanvraag van deze werken voor bedding derde en vierde spoor en herinrichting stationsomgeving Oostkamp.

  • Gelinkt aan deze bouwaanvraag zal er tegelijkertijd een tweede openbaar onderzoek starten vanuit Erfgoed Vlaanderen in verband met de bescherming van het stations- en dienstgebouw.

 

Plaats: 

CC De Valkaart
A. Rodenbachstraat 42
8020 Oostkamp
België