Infomarkt Zulte: aanleg fietssnelweg Gent – Deinze- Waregem – Kortrijk, deeltraject Machelen-Deinze te Zulte), en aanpassen overweg Bokstraat/Nachtegaalstraat

Event type: Infomarkt

Sessions

Date & time: 29/11/2016 17:00 tot 20:00Closed

Beschrijving

De provincie Oost-Vlaanderen wenst in samenwerking met Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgisch spoorwegnet, en de gemeente Zulte, een fietsweg te realiseren in Zulte, langs de spoorlijn Gent-Kortrijk. Het traject tussen Waregem en Olsene werd reeds grotendeels gerealiseerd of is in realisatie. De volgende fase is het traject tussen Machelen (vanaf de Kruishoutemstraat) en Deinze.

De aanleg van een dergelijke fietsweg gaat gepaard met de nodige veiligheidsaspecten ten aanzien van de spoorlijn, en wordt bekeken in relatie tot de toekomst van de overwegen en de lokale mobiliteit.Wij wensen u in het kader van dit project te informeren en organiseren hiervoor een infomarkt.

De deskundigen van de gemeente, de provincie en Infrabel, zullen hierop aanwezig zijn om uw vragen te beantwoorden. Er is geen vastgelegd programma, dus u bent vrij om de informatie te raadplegen die u interesseert.

Plaats: 

Raadszaal van het gemeentehuis
Centrumstraat 8
9870 Zulte
België