Bezoek van de Schuman-Josafattunnel

Event type: Infosessie

Sessions

Date & time: 24/03/2016 19:30 tot 23:30Closed

Beschrijving

Het bezoek aan de Schuman-Josafattunnel dat oorspronkelijk was gepland op 3 december, kon, wegens de uitzonderlijke omstandigheden van eind 2015, jammer genoeg niet doorgaan. Vooraleer de eerste treinen door de tunnel rijden, willen we u alsnog de kans geven een bezoek te brengen aan de site. Op 4 april 2016 wordt de tunnel officieel in gebruik genomen.

Na 7 jaar durende werken willen wij u bedanken voor uw begrip en belangstelling voor dit project dat essentieel is voor de Brusselse mobiliteit. U bent op 24 maart van harte welkom om van dichtbij kennis te maken met dit uitzonderlijke bouwwerk. Vanaf 18u30 krijgt u de unieke kans om in kleine groepjes de Schuman-Josafattunnel te bezoeken. Naast het bezoek aan de tunnel wordt u vergast op een hapje en een warm drankje in het station Schuman. Het bezoek duurt ongeveer een uur.

U kunt zich hiervoor tot 14 maart inschrijven via onze website www.visitschuman.be. U krijgt dan een e-mail met praktische informatie over dit evenement. Gezien het beperkte aantal plaatsen raden we u aan om hiervoor niet te lang te wachten.

Voor verdere vragen kan u bij ons terecht via onze contactformulier.

We kijken al uit naar uw komst!

Plaats: 

Station Schuman - Archimède
Rue Archimède
1030 Schaarbeek
België