Buurtbewonersnieuws

Hier vindt u al het nieuws over de werken in het kader van onze werven en over de onderhoudswerken in uw buurt.

2018

september

17 september
Wij voeren binnenkort vernieuwingswerken uit aan de spoorlijn L50 (Denderleeuw - Ternat) en dit aan de overweg van de Meersstraat in Sint-Katherina-Lombeek (Ternat).
+
10 september
Vernieuwingswerken op spoorlijn 89 (Kortrijk-Denderleeuw) ter hoogte van de overweg in de Statiestraat in Anzegem.
+
01 september
Infrabel start binnenkort met de renovatiewerken van de spoorbrug in de Ottergemsesteenweg in Gent.
+

augustus

31 augustus
Infrabel vervangt de rails in de overweg van de Stationsstraat in Loppem.
+
25 augustus
Wij voeren onderhoudswerken van de wissels uit aan spoorlijn 15 (Anterpen - Hasselt) ter hoogte van het station van Lier.
+
18 augustus
Wij voeren binnenkort werken uit aan spoorlijn 21A (Hasselt-Genk) ter hoogte van de overweg van de Paalsteenstraat te Kiewit (Hasselt). Het betreft voornamelijk het aanvoeren en lossen van materiaal d.m.v. een werktrein.  
+
17 augustus
Wij voeren vernieuwingswerken uit van enkele overwegen op spoorlijn 10 ter hoogte van Vendoornstraat en de Hennennestraat in Melsele.
+
16 augustus
Infrabel vernieuwt de overweg van de Eigenlostraat in Sint-Niklaas.
+
14 augustus
Wij voeren binnenkort werken uit aan de bovenleidingsportalen tussen de Elandstraat en Eikhove.
+
07 augustus
Wij voeren werken uit aan spoorlijn 16 (Lier-Aarschot) vanaf  Kloosterheide tot Aarschot. De werken kaderen in de uitrol van een nieuw, Europees veiligheidssysteem waarmee, op termijn, het hele Belgische spoorwegennet mee uitgerust zal worden.
+
06 augustus
Infrabel en NMBS zullen de komende weken nachtwerken uitvoeren in Oostkamp in het kader van de aanleg van het derde en vierde spoor tussen Gent en Brugge.
+

juli

01 augustus
Infrabel is volop bezig met afbraak– en vernieuwingswerken van de spoorbruggen in de Geraardsbergsesteenweg te Melle.
+
01 augustus
Infrabel is volop bezig met spoor-en bovenleidingswerken langs de spoorlijn 50A tussen Brussel en Denderleeuw.
+
30 juli
In het kader van onze moderniseringswerken op spoorlijn 28 zullen we nachtwerken uitvoeren tussen Kuregem en Pannenhuis.
+
30 juli
Infrabel, de infrastructuurbeheerder van het Belgisch spoornet, voert vanaf augustus tot november vernieuwingswerken aan de spoorinfrastructuur in Zedelgem.
+
25 juli
We vernieuwen de spoorinfrastructuur op spoorlijn 27D tussen de stations Schaarbeek en Schaarbeek-Vorming.
+
25 juli
In het kader van onze vernieuwingswerf op spoorlijn 28 voert Infrabel nachtwerken uit ter hoogte van de bifurcatie Pannenhuis in Laken.
+
19 juli
Wij voeren binnenkort vernieuwingswerken uit aan spoorlijn L35 (Hasselt-Leuven) van de overweg aan de Donderbosstraat in Zelem tot aan het station van Schulen.
+
18 juli
Infrabel voert onderstoppingswerken op de lijn 161 tussen Watermaal en Bosvoorde uit. Bij deze werken wordt de ballast onder de dwarsliggers geduwd.
+
16 juli
Onderhoudswerken op spoorlijn 122 (Geraardsbergen—Gent-Sint-Pieters) ter hoogte van de overweg in de Driesstraat in Oosterzele.  
+

Pagina's