Buurtbewonersnieuws

Hier vindt u al het nieuws over de werken in het kader van onze werven en over de onderhoudswerken in uw buurt.

2018

juni

08 juni
Wij voeren onderhoudswerken uit aan spoorlijn 50 (Schellebelle—Aalst) ter hoogte van de overweg aan de Steenstraat in Lede.
+
08 juni
Infrabel, het district Ekeren en Riolink zijn volop bezig met de bouw van de fietstunnel in de Statiestraat in Ekeren. In de toekomst zal deze fietstunnel de overweg in de Weerstandersstraat definitief vervangen.
+
02 juni
Infrabel voert onderhoudswerken uit aan de wissels ter hoogte van het station van Blankenberge.
+
02 juni
Infrabel is volop bezig met de werken aan de nieuwe spoorbrug in de Blankenbergse Steenweg in Brugge.
+

mei

29 mei
Wij voeren vernieuwingswerken uit aan de overweg van de Houtmolenstraat te Overpelt.
+
28 mei
Wij voeren binnenkort herzieningswerken uit op spoorlijn 90 (Denderleeuw – Aat) aan de overweg van de Veldstraat te Denderleeuw.
+
26 mei
Infrabel vernieuwt de spoorstaven tussen de overweg van de Leeuwergemstraat in Zottegem en de overweg aan de Bergafstraat in Hillegem.
+
25 mei
Wij voeren werken uit aan spoorlijn 50 ter hoogte van de overweg aan de Wetterstraat te Wetteren.
+
22 mei
Wij vernieuwen een ankerpaal ter hoogte van de Bavayelei te Vilvoorde.  
+
22 mei
Infrabel voert vernieuwingswerken uit op spoorlijn 54 (Y Heike-Sint-Niklaas) ter hoogte van de overweg in de Dorpsstraat in Blaasveld.
+
19 mei
Wij voeren vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 13 (Kontich - Lier), en dit aan de overweg van de Boshoek in Boechout.
+
18 mei
Infrabel voert onderstopwerken en een spanningsregeling uit aan de spoorlijn in de buurt van de Abeelstraat te Mechelen.
+
16 mei
Infrabel voert vernieuwingswerken uit op spoorlijn 54 (Y Heike-Sint-Niklaas) ter hoogte van de overweg in de Vitsdam in Bornem.
+
14 mei
We voeren GEN-werken uit gedurende de maand mei tussen Groenendaal en Hoeilaart. Het gaat om de installatie van de laatste bovenleidingsportalen..
+
14 mei
Infrabel voert binnenkort enkele werken uit aan de sporen, de overweg en de wissel ter hoogte van de Lokerenbaan te Zele.
+
14 mei
Infrabel voert vernieuwingswerken uit op de spoorlijn 54 (Y Heike-Sint-Niklaas) ter hoogte van de overweg in de Galgstraat in Sint-Niklaas.
+
14 mei
Infrabel en NMBS zijn bezig met de aanleg van de toegangen (hellingen en trappen) naar de perrons van het station van Temse vanuit de tunnel aan de Guido Gezelleplaats.
+
07 mei
Infrabel en gemeente Opwijk werken samen aan een toekomst zonder overwegen. Dit om de veiligheid en stiptheid van het treinverkeer en ook de veiligheid van de weggebruikers te verbeteren.
+
06 mei
We voeren GEN-werken uit gedurende de maand mei tussen Groenendaal en Hoeilaart. Het gaat om seininrichtings-, spoor- en bovenleidingswerken.
+
05 mei
Werken aan spoorlijn 51A (Brugge – Zeebrugge-Strand) ter hoogte van de Zeebruggelaan te Lissewege.  
+

Pagina's