Buurtbewonersnieuws

Hier vindt u al het nieuws over de werken in het kader van onze werven en over de onderhoudswerken in uw buurt.

2017

december

11 december
Infrabel is sinds oktober bezig met het renoveren van de steunmuren in de Burggravenlaan in Gent. 
+
07 december
Infrabel voert binnenkort werken uit aan spoorlijn 50A (Oostende - Brussel-Zuid)  aan de overweg in de Paddegatstraat in Ettelgem.
+
05 december
Infrabel voert binnenkort werken uit aan spoorlijn 50A  (Oostende - Brussel-Zuid) aan de overweg in de Bekedijkstraat in Jabbeke.
+
04 december
Voor de installatie van de bovenleidingportalen voor het toekomstige GEN zullen we funderingen aanleggen langs de lijn 161 tussen Watermaal-Bosvoorde en Groenendaal. 
+
02 december
Infrabel zal nachtwerken uitvoeren aan de Leuvensesteenweg te Sint-Joost-ten-Node. Het gaat om de versterking van het gewelf aan de kruising met spoorlijn 161 en met de Clovislaan.
+
01 december
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan de sporen in het station van Gent-Sint-Pieters.
+

november

30 november
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan spoorlijn 36 (Brussel-Noord - Luik-Guillemins) aan de overweg in de Oude Baan in Boutersem.
+
27 november
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan de spoorbrug in de Meensesteenweg in Kortrijk.
+
27 november
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan twee spoorwegbruggen in de Marksesteenweg in Kortrijk.
+
27 november
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan de overweg in de Kastelenlaan in Komen op de spoorlijn 69 (Kortrijk - Poperinge).
+
27 november
Infrabel voert binnenkort de volgende werken uit ter hoogte van de Blankenbergse Steenweg in Brugge:
+
27 november
Infrabel is volop bezig met de bouw van de fiets– en voetgangerstunnel in de Hefveldstraat in Hasselt.
+
26 november
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan de overweg aan de overgang van de Kanaalstraat in de Riemesteenweg in Evergem.
+
24 november
Infrabel voert binnenkort werken uit aan spoorlijn 66 (Brugge - Kortrijk) aan de overweg in de Hemelrijkstraat in Ingelmunster.
+
23 november
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan de spoorlijn L50 (Brussel-Noord - Gent-Sint-Pieters) en dit aan de overweg in de Bosstraat in Ternat.
+
23 november
Bij onderhoudswerken eerder dit jaar heeft Infrabel verhoogde corrosie vastgesteld van de spoorstaven in de overweg, gelegen in de Hoenderstraat te Destelbergen.
+
23 november
Infrabel voert binnenkort laswerken uit aan de overweg in de Belgiëlaan in Herentals. Deze werken worden uitgevoerd met behulp van een spoorwegkraan.
+
22 november
Infrabel zal binnenkort spoorstaven lossen aan de spoorlijnen aan de bundel van Blankenberge, ter hoogte van Evendijk-Oost.
+
21 november
Infrabel voert binnenkort laswerken uit aan spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem - Mol - Hasselt) in Nijlen. Deze werken zullen gebeuren met behulp van een spoorwegkraan.
+
19 november
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan spoorlijn 123 (Geraardsbergen - Edingen) aan de overweg in de Mijnwerkersstraat in Geraardsbergen.
+

Pagina's