Nieuws

U vindt hieronder een overzicht van onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en realisaties en neem hier regelmatig een kijkje. 

2019

14 februari
Minder ongevallen aan overwegen in 2018, maar het aantal slachtoffers blijft wel dramatisch stabiel.  
+
08 februari
Afgelopen dinsdag hebben 300 opinieleiders de Belgische bevolking gevraagd om een petitie te ondertekenen voor een ambitieuzer klimaatbeleid in ons land. Ook wij waren van de partij en doen aan iedereen een warme oproep om zich achter deze beweging te scharen.
+
31 januari
In 2018 werden op het hele spoorwegnet 315 kabeldiefstallen met impact op het treinverkeer opgetekend. Dit zorgt niet alleen voor grote hinder voor de reizigers, maar stelt ook onze technische ploegen zwaar op de proef.
+
30 januari
Trespassing (spoorlopen) is een echt maatschappelijk probleem. Treinvertragingen, persoonsaanrijdingen, dodelijke ongevallen... De gevolgen zijn vaak heel groot en  leiden in sommige gevallen tot menselijke drama’s.
+
18 januari
Niet alleen op de sociale media maar ook onder de collega’s was het ongeloof groot deze morgen. Velen hadden de vertragingen die werden veroorzaakt door de ijzel op de bovenleiding, deze vrijdagochtend niet zien aankomen.
+
10 januari
Vandaag 10 januari hebben Luc Lallemand, François Bellot - de federale minister van Mobiliteit - en Maxime Prévot - de burgemeester van Namen - een nieuw Infrabel-gebouw te midden van de Waalse hoofdstad plechtig ingehuldigd.
+
04 januari
Alle medewerkers van Infrabel wensen u een prachtig 2019.
+