Onze beroepen

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België en stuurt alle treinen aan die op ons spoornet rijden. Zo geraken dagelijks meer dan 600.000 reizigers en jaarlijks 50 miljoen ton goederen veilig op hun bestemming.

Met zo’n 10.000 medewerkers werken we aan een betrouwbaar en modern spoorwegnet, om de mobiliteitsbehoeften van onze samenleving mee te ontwikkelen en bij te dragen aan een duurzame samenleving. Ons team bestaat uit  gepassioneerde medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en elke dag hun talenten inzetten voor hun job. En dat in een innovatief bedrijf, met behulp van de nieuwste technologieën, met veel flexibiliteit en met ruimte om te groeien.

Help jij mee onze ambitieuze doelen te bereiken? Wil jij een job met impact?

Ingenieurs

Ingenieurs

Wil jij als ingenieur bijdragen aan de mobiliteit van morgen? Aan de bouw van bruggen en tunnels of het onderhoud en de vernieuwing van onze sporen, wissels en seininrichting? Of aan de verdere uitrol van onze "predictive maintenance"? Niet voor niets heeft Infrabel de afgelopen weken maar liefst 3 prijzen gewonnen voor onze innovatieve projecten. Als ingenieur kan je bij ons aan de slag met de nieuwste technologieën en echt een verschil maken!

naar onze vacatures voor ingenieurs

Technici

Dankzij de sporen, bovenleidingen en seininrichting kunnen de meer dan 4.000 treinen die dagelijks op ons spoornet rijden, vlot en in veiligheid op hun bestemming geraken. Wil jij deel uitmaken van de teams die verantwoordelijk zijn voor het regelen, aanpassen, onderhouden en herstellen van de spoorinfrastructuur?

naar onze vacatures voor technici

ICT

Er bestaan meer dan 350 databases, 3.100 terrabite storage, 1500 camera's, 10.000 computers en meer dan 32.000 mailboxen bij Infrabel. Om dat allemaal in goede banen te leiden, zijn we continu op zoek naar ICT-talent. Ben jij oplossingsgericht? Help jij graag mee aan de voortdurende ontwikkeling van IT-tools, applicaties of toepassingen voor onze verschillende diensten? Wil je onze systemen upgraden? Of ben je eerder een SAP-specialist? Infrabel heeft verschillende interessante ICT-jobs te bieden!

naar onze vacatures voor ICT'ers

Traffic Controllers

Als Traffic Controller regel je het treinverkeer zodat alle reizigers- en goederentreinen veilig en vlot op hun bestemming geraken. Dagelijks rijden er zo’n 4000 treinen over de Belgische sporen, één van de dichtste spoornetwerken ter wereld! Het is dus elke dag een uitdaging om het treinverkeer in goede banen te leiden. Als Traffic Controller in Brussel ben je bovendien verantwoordelijk om het treinverkeer door het drukste spoorknooppunt van België te loodsen. Klaar voor deze uitdaging?

Naar onze vacatures voor Traffic Controllers

Finance, HR & Communicatie

Talent in Finance, HR of communicatie? In een bedrijf met meer dan 10.000 medewerkers en meer dan 800 miljoen euro aan investeringen per jaar, zijn er uitdagingen genoeg voor jou!

naar onze vacatures in finance, HR & communicatie

Stages

Studeer je nog en ben je op zoek naar een boeiende stage met een grote impact op de mobiliteit van morgen? Welkom bij Infrabel!

naar onze stages