Vernieuwingswerken spoorlijn 69 (Kortrijk-West - Poperinge)

Infrabel vernieuwt dwarsliggers, spoorstaven en overwegen op de spoorlijn 69 (Y –Kortrijk-West – Poperinge) tussen de vertakking Kortrijk-West en Ieper.

Tussen Kortrijk en Ieper

Start van de werken: 16.01.2017
Einde van de werken: 22.12.2017

Verwante berichten

Meer info over de werken

Welke hinder kunt u ondervinden?

  • De nachtwerken veroorzaken geluidshinder.
  • Tijdens de vernieuwing van de overwegen zijn deze niet toegankelijk

Overzicht vernieuwing overwegen

De overwegen in Wervik worden afgesloten en vernieuwd:

  • Ten Brielensesteenweg: 23 oktober tot 21 november

  • Speldenstraat: 23 oktober tot 28 november

  • Kruisekestraat: 23 oktober tot 8 december (wegens slechte weersomstandigheden zal de overweg 2 dagen langer afgesloten zijn)

  • Molenstraat: 28 - 29 oktober & 28 november— 15 of 18 december: omwille van de slechte weersomstandigheden zal de overweg langer afgesloten zijn: de overweg zal ofwel vrijdag ofwel maandag opengaan

Spoorvernieuwingstrein

De werken gebeuren met de spoorvernieuwingstrein P93.

Klik hier om deze trein aan het werk te zien.

Nog vragen?

Een dergelijke werf verstoort onvermijdelijk het dagelijkse leven van de buurtbewoners. Infrabel neemt heel wat maatregelen om het ongemak dat de werf kan veroorzaken tot een minimum te beperken.

De cel Info Buurtbewoners behandelt, in samenspraak met de medewerkers op het terrein, vragen en klachten van buurtbewoners. Wanneer dat nodig is, organiseert de cel ook informatiesessies en verdeelt ze infoberichten om de buurtbewoners te informeren over de hinder die nacht- of weekendwerken kunnen veroorzaken. Heeft u nog vragen? Neem dan via dit formulier met ons contact op.