Afschaffing overweg Lentestraat Zottegem

Infrabel sluit de overweg in de Lentestraat in Zottegem op de spoorlijn 122 (Melle- Geraardsbergen), en vervangt deze door een nieuwe langsweg via Klein Holland. Infrabel schaft deze kruising bovendien af om de veiligheid en de stiptheid van het treinverkeer te garanderen.

  • De overweg in de Lentestraat wordt afgeschaft.

  • Een nieuwe langsweg via Klein Holland

Start van de werken: eind april 2017

Meer info over de werken

Welke hinder kunt u ondervinden?

  • De werken worden voornamelijk overdag uitgevoerd. Nachtwerken zijn helaas niet altijd uit te sluiten, omdat wij de veiligheid van ons personeel en het treinverkeer steeds moeten garanderen.

  • Het werftransport zal via Klein Holland en de Lentestraat gebeuren.

Welke werken voeren wij precies uit ?

  • Wij gaan voornamelijk grond- en wegeniswerken uitvoeren.

  • De bestaande overweg wordt weggehaald en een nieuwe langsweg wordt aangelegd.

Nog vragen?

Een dergelijke werf verstoort onvermijdelijk het dagelijkse leven van de buurtbewoners. Infrabel neemt heel wat maatregelen om het ongemak dat de werf kan veroorzaken tot een minimum te beperken.

De cel Info Buurtbewoners behandelt, in samenspraak met de medewerkers op het terrein, vragen en klachten van buurtbewoners. Wanneer dat nodig is, organiseert de cel ook informatiesessies en verdeelt ze infoberichten om de buurtbewoners te informeren over de hinder die nacht- of weekendwerken kunnen veroorzaken. Heeft u nog vragen? Neem dan via dit formulier met ons contact op.

U kunt ook via e-mail op de hoogte blijven van de jongste evolutie op de werf via dit inschrijvingsformulier.

Deze werf is een onderdeel van