Buurtbewonersnieuws

Hier vindt u al het nieuws over de werken in het kader van onze werven en over de onderhoudswerken in uw buurt.

2017

november

10 november
Infrabel voert de eerste 3 weekends van november vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem - Mol– Hasselt) in Boechout. In de Heuvelstraat zal de houten overweg vervangen worden door een nieuw betonnen exemplaar.
+
03 november
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 16 (Lier - Aarschot) aan de overweg in de Broekmansstraat in Heist-op-den-Berg   
+
02 november
Infrabel voert de eerste 3 weekends van november vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem - Mol– Hasselt) in Boechout. In de Alexander Franckstraat zal de houten overweg vervangen worden door een nieuw betonnen exemplaar.
+
02 november
Infrabel voert de eerste 3 weekends van november vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem - Mol– Hasselt) in Boechout.  Tijdens deze werken zal de houten overweg in de Vinkenstraat vervangen worden door een rubberen exemplaar.
+

oktober

27 oktober
Infrabel voert binnenkort werken uit aan de wissels aan het station van Hasselt.  
+
25 oktober
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 12 (Antwerpen-Centraal - Roosendaal) aan de overweg in de Korte Franselei in Kapellen.
+
25 oktober
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 12 (Antwerpen-Centraal - Roosendaal) aan de overweg in de Kijkuitstraat in Kalmthout.  
+
24 oktober
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan spoorlijn 50 (Brussel-Noord - Gent-Sint-Pieters) aan de overweg in de Molenstraat in Sint-Martens-Bodegem.  
+
23 oktober
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken uit aan spoorlijn 204 (Boma - Zelzate) aan de overweg aan de overgang van de Singel in de Farmanstraat.
+
23 oktober
Infrabel voert binnenkort vernieuwingswerken uit aan de sporen tussen de stations van Mortsel Liersesteenweg en  Hove.  
+
18 oktober
Vernieuwingswerken aan de spoorstaven op  spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem -  Mol - Hasselt) ter hoogte van de overweg aan de Kriekelstraat in Zonhoven.
+
18 oktober
Herelektrificatiewerken op spoorlijn 50A (Brussel-Zuid—Oostende) tussen de Oude Heirweg en de Strijmeers in Vlierzele.  
+
18 oktober
Van 6 t.e.m. 21 november voeren wij zowel overdag als ’s nachts werken uit aan de spooroverweg in de Volderstraat. Die werken zijn nodig voor de definitieve sluiting van de overweg. Vanaf 6 november zal deze spooroverweg dus niet meer gebruikt kunnen worden.
+
16 oktober
Vernieuwingswerken van de wissels, sporen en dwarsliggers op spoorlijn 15 (Antwerpen-Berchem—Hasselt) ter hoogte van het station van Lier.  
+
14 oktober
Infrabel is op 14 en 15 oktober begonnen met vernieuwingswerken aan de overweg in de Willendriesstraat in Muizen. Bij deze willen we ons excuseren voor de laattijdige informatie en u informeren over het vervolg van de werken.  
+
14 oktober
Infrabel is bezig met de bouw van een nieuwe onderdoorgang in het station Ingelmunster, die de overweg in de Kleine Izegemstraat zal vervangen.
+
12 oktober
Infrabel voert binnenkort onderhoudswerken aan de wissels uit aan spoorlijn 51A (Brugge - Zeebrugge) in de buurt van Lissewege.  
+
11 oktober
Door een onverwachte vertraging in het productieproces zal de nieuwe brug op de Blankenbergse Steenweg in Brugge pas geplaatst worden op 10 en 11 maart 2018.
+
10 oktober
De Brusselse brandweer organiseert, in samenwerking met Infrabel en NMBS, een crisisoefening op de Noord-Zuidverbinding in het station Brussel-Centraal, om hun interventieprocedures te testen.
+
09 oktober
Infrabel voert spoorvernieuwingswerken uit tussen Oostakker en Gent-Dampoort.
+

Pagina's