Nieuws

U vindt hieronder een overzicht van onze nieuwsberichten. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en realisaties en neem hier regelmatig een kijkje. 

2018

19 februari
Vanaf 19 februari stelt Infrabel een nieuw middel ter beschikking van de pendelaars.
+
15 februari
De afgelopen maanden heeft Infrabel deelgenomen aan een studie over diversiteit op het werk: de Werkbarometer 2018 van Trendhuis. Meer dan 800 collega’s vulden de enquête in. 
+
01 februari
2017 was een zwart jaar op het vlak van spoorlopen.  7 mensen lieten het leven en nog 7 anderen raakten zwaargewond. Spoorlopers veroorzaakten dagelijks meer dan 6u vertraging. Een zware balans en meteen ook een triest record.
+
30 januari
Goed werk heeft geen kleur. Goed werk kent geen beperkingen. Op goed werk staat geen leeftijd. Dat Infrabel een erg divers bedrijf is, is wellicht ons best bewaarde geheim. In 2018 willen we die verscheidenheid meer dan ooit zichtbaar maken voor de buitenwereld…
+
29 januari
Afgelopen zaterdag zond “La Une” (RTBF) een reportage uit in het programma “7 à la Une” over 2 ploegen van Infrabel.
+
25 januari
Sinds begin januari loopt er een campagne in verschillende stations, waarbij we portretten van enkele medewerkers tonen op een digitale kubus. Hiermee willen we de reizigers duidelijk maken dat al onze medewerkers steeds voor hen klaar staan. Heb jij de kubus al gezien?
+
25 januari
Op 25 januari gingen de eerste werken voor de bouw van start Infrabel Academy van start. Het opleidingscentrum, dat naast het station Brussel-West komt, wordt het enige in zijn soort in België. Het biedt een ideale leeromgeving voor ons personeel.
+
09 januari
Vanaf eind maart zal Infrabel op de L161 tussen Brussel en Ottignies opnieuw starten met werken in het kader van het GEN-project. Deze morgen had onze Eerste Minister dit al aangekondigd, en deze namiddag bevestigde onze CEO Luc Lallemand dit aan RTBF.
+
05 januari
In 2017 reden er, op een totaal van ongeveer 1,3 miljoen treinen op de hoofdsporen, 55 treinen door een rood licht. Bemoedigende resultaten, want dit is een significante daling (-39,5%) ten opzichte van 2016, toen er nog 91 seinvoorbijrijdingen waren.
+